liepos 27, 2016

#SysadminDay2016 startas

Ponai ir ponios, aš, Rokiškis Rabinovičius, esu išgalvota internetų figūra ir greitai jau būsiu visos Visatos Valdovas. Jei manęs nebūtų, tai nebūtų ir internetų, kas yra akivaizdu visiškai kiekvienam. Ar žinote, ką reiškia „Visatos Valdovas“? Tai reiškia Visatos Administratorius. Turite tai suprasti. Todėl be jokios sau nebūdingos logikos aš skelbiu apie prasidedantį #SysadminDay2016 konkursą!

Čia paveikslėlyje matote manęs skaičiavimo centrą. Jis atsakingas už tai, kad visi žinotų ką reikia. Jame naktimis slapta dirba patys geriausi pasaulio sistemų administratoriai.

Čia paveikslėlyje matote manęs skaičiavimo centrą. Jis atsakingas už tai, kad visi žinotų ką reikia. Jame naktimis slapta dirba patys geriausi pasaulio sistemų administratoriai.

Suprantate, kaip čia gaunasi: aš esu išgalvotas žiurkėnas, kuris egzistuoja internetuose. O internetai yra dėl to, kad yra daug (absoliučiai neįtikėtinų) adminų, kurie padaro viską, kad viskas veiktų. Jie administruoja serverius, kompiuterius, elektronus, fotonus, neutronus ir tinklus. Ir dar konfigūracijas, iš kurių viskas pasidaro.

Gaunasi taip, kad aš atsirandu iš kažkokių konfigūracijų, kurios savo esme yra kažkur metastabiliose būsenose užfiksuoti elektronai bei jų nebuvimai, klaidžiojantys puslaidininkių sandūrose. O tos konfigūracijos kartu su baitais, sudėtais į kompiuterius, sukuria informacijos srautus, kurie per internetus pasiekia žmonių smegenis, o tada smegenų impulsai neuronais kaip laidais sklinda jūsų galvose. Tokiu būdu aš tampu jus administruojančia virtualia konfigūracija. Tokia internetų dvasia, nuo kurios skaitymo jums dabar kyla klausimas „ką čia aš dabar skaitau, kad negaliu nieko suprasti?„. Toks yra manęs poveikis jums.

Gal jums tai atrodo kažkaip nesuprantamai, bet tai tik dėl to, kad tiktai sysadminai visą tai suprasti gali. Nes jie išties ir yra viso šito kūrėjai. Todėl jų diena – svarbiausia šventė, ir juos pagerbti reikia labiausiai iš visų. Todėl jau pradėkime sveikinti sistemų administratorius, nes jau šventė greitai bus.

Visa esmė tame, kad jau prasidėjo konkursas. Tik ką prasidėjo. Štai vat taip tik ką prasidėjo ir viskas. Dalyvių registracija yra čia, ji yra visiškai saugi, kartoju, visiškai saugi registracija. Nes besiregistruodami, jūs esate su manimi. Aš taip padedu jums išspręsti jūsų problemas.

Ketvirtadienį 18 valandą konkursas baigsis ir paaiškės nugalėtojai. Parą laiko trukusį smegenų laužymą iškilmingai apvainikuos nuo 19 valandos prasidėsianti rinktiniausiam Lietuvos, pasaulio ir Visatos elitui skirta uždara šventė su apdovanojimais, nes tai iškilmingai remia Teo ir Omnitel.

Penktadienis manęs nurodymu yra skelbiamas poilsio, dovanų ir sveikinimų priėmimo diena visų įmonių sistemų administratoriams, nes aš taip nurodau visų įmonių vadovybėms. Taip visiems ir perduokite.

Comments

One Response

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Proudly powered by WordPress and Sweet Tech Theme
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos