rugpjūčio 2, 2015

Padėka už sistemų administratorių šventę

Ponai ir ponios, aš, jūsų Rokiškis Rabinovičius, noriu su jumis pasidžiaugti, nes sistemų administratorių diena buvo puiki, puikus buvo konkursas, puikios buvo užduotys ir viskas buvo nuostabu. Ir aš tikiuosi, kad ši šventė ir adminams buvo smagi, ir visiems kitiems taip pat davė daug džiaugsmo. Ir aš tikiuosi, kad adminai dovanas gaus iš bendradarbių ne tik šventės proga, bet ir šiaip, kiekvieną dieną, nes taip turi būti visur ir visada.

Trys patys kiečiausi visoje Lietuvoje: Aleksandr Stankevič, Vytautas Krakauskas, Laurynas Pilikauskas. Nuotraukos autorius - Adomas Rutkauskas.

Trys patys kiečiausi visoje Lietuvoje: Aleksandr Stankevič, Vytautas Krakauskas, Laurynas Pilikauskas. Nuotraukos autorius – Adomas Rutkauskas.

Bet kartu aš noriu padėkoti ir tiems, kas adminus įvertino, ir tiems, kas vienaip ar kitaip prisidėjo prie šventės. Nes tie žmonės yra nuostabūs 🙂

Pirmiausiai, visiškai atskirai ir ypatingai noriu padėkoti slaptam organizaciniam šventės komitetui, kurių galvos pilnos minčių, o ir entuziazmo, bet tie žmonės įsislapstinę, tai aš jų čia neviešinsiu, o tik pasakysiu labai daug ačiū, ir tikiuosi, kad ir kiti taip pasakys. Kai kuriuos iš jų jūs numanote (nes nuorodos šiame bloge į kai kuriuos iš jų yra sudėliotos), bet visvien nesakysiu, nes kai kurie iš jų adminiškai įsislapstinę ir jau kadaise reikalavo, kad nesakyčiau nieko, tai tiek jau to. Bet visvien belenkiek padėkų.

Taip pat noriu padėkoti puikiausiems Teo adminams, kurie užduotis parengė (ir tos užduotys buvo wow, čia kažkas nerealaus, realiai) – tai Mantas Smelevičius, Martynas Sklizmantas, Mindaugas Pašilis, Mindaugas Šimkus, Ernestas Masiliūnas ir Gediminas Kazanavičius. Ponai, jūs esate kieti, jūs esate neįtikėtinai kieti, jūs esate superadminai, kurie padarė renginį! Ačiū jums!

Ir žinoma, svarbiausia – noriu padėkoti Teo organizatoriams, kuo nuostabiausiems žmonėms, pridėjusiems savo organizacinius talentus prie renginio. Labai didžiulis dėkui Antanui Bubneliui, kuris įvertino šią galimybę, nes be jo sprendimo nebūtų šios šventės tokios puikios, kokia ji buvo. Noriu kuo gražiausiai padėkoti Mikui Vaitiekaičiui, kuris pravedė renginį taip puikiai, kaip geriausias įmanomas vedantysis, visus užvežęs savo linksmumu ir netgi iš gendančio mikrofono sugebėjęs padaryti visiems begalę džiaugsmo ir juoko. Noriu padėkoti Dianai Špakauskaitei, kuri adminams davė kosmiškai daug smagumo šventėje ir buvo visko kuruotoja ir apdovanotoja. Noriu padėkoti ponui Audriui Stasiulaičiui už kuo geriausią informacinį palaikymą, nes jis rašo tiesiog idealius pranešimus spaudai, pasirūpina viskuo ir be jo tiek žmonių tikrai nebūtų sužinoję apie šį įvykį.

Taip pat noriu ypatingai labai padėkoti poniai Linai Strelkauskienei – ji puiki, ji organizavo visą užduočių organizavimą ir kūrimą, ji rūpinosi adminais, ji viską sekė ir valdė, ji rūpinosi visu užduočių sprendimo buzu, ji dalino adminams užuominas, ji buvo rūpestinga, atsidavusi ir viską globojanti, ji buvo kaip geroji visos šventės fėja, kuri darė viską taip, kad viskas įvyko. Ponia Lina, ačiū tamstai, nes jūs esate Saulės, Mėnulio ir žvaigždžių spindulėlis, kuris švietė ir apšvietė viską 🙂

Pati nuoširdžiausia bei asmeniškiausia padėka dar vienam, stebėtinai kukliam ir puikiam žmogui, be kurio šita šventė nebūtų tapusi tokia švente iš principo, ir išvis nebūtų net. Tai nuostabi, žavinga ir tiesiog išvis neįtikėtina Barbora Palaitytė-Suisse – ponia, jūs pati net neįsivaizduojate, kokia jūs pasakiška ir kaip jūs darote stebuklus ir kaip jūs visus užvežate, ir kaip viskas gražiai vyksta, kai tik jūs pridedate savo ranką, nes jūsų talentas yra iš dangaus, todėl aš jums čia sakau šitai, nes jūs esate puikiausia. Ponai ir ponios, aš noriu pasakyti, kad garbinkite šią nuostabią, tiesiog neįtikėtiną ir užburiančią moterį. Aš esu apžavėtas ir taip yra ne šiaip sau 🙂

Ir galų gale, labai noriu padėkoti ponui Adomui Rutkauskui, kuris fotografavo viską ir darė taip, kad šventė pasiliktų mūsų atmintyje ilgiau, nei kelias dienas. Jis yra tiesiog sprogstamai geras fotografas. Jis netgi tamsoje sugeba nufotkinti taip, kad viskas matosi kuo gražiausiai (jūs nežinote, kaip sunku fotografams dirbti prie minusinio apšvietimo). Ir žmonės jo nuotraukose pasidaro dešimteriopai labiau savimi, nei gyvenime. Unreal. Laukite jo nuotraukų galerijos iš šventės šventimo 🙂

Trupai tariant, ačiū jums, ponai ir ponios. Dėkoju jums visiems, ir dalyvavusiems, ir skleidusiems, ir organizavusiems, ir sprendusiems, ir šventusiems, ir sveikinusiems adminus.

Pagarbiai, jūsų brangiausias Rokiškis Rabinovičius. Neškite man pinigus.

Category : Be kategorijos

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Proudly powered by WordPress and Sweet Tech Theme
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos